Bremykt Logo

Beste og enkelt sjokoladefondant for kalde dager :) Gøy for barna til å lage den!

Ingredienser

50g smeltet bremykt
175g mørk sjokolade(70%)
75g melis
2 eggs
25g mel
½ teaspoon vanilja
Chilli flakes eller små chilli biter
appelsinskall
Salt

Fremgangsmåte

1. Varmeopp ovnen til 200ºC og smøre med bremykt inni ramekins og legge dem i fryser
2. Smelt sjokolade på double boiler eller i ovnen og legge inn chilli og appelsinskall
3. Pisk bremykt og sukker og tillsett egg en og en.
4. Bland inn mel og sjokolade , og litt salt
5. Fyll inn rammekins og legg i ovnen for 8 minutter.
6. Ta dem ut og flippe dem og spise umiddelbart gjerne med vanilja iskrem :)
Pynt opp med karamell saus eller jordbær saus!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!