Sjokoladefondant med chilli og appelsin
Beste og enkelt sjokoladefondant for kalde dager :) Gøy for barna til å lage den!


Neha Santpurkar
Den er enkelt å lage og har lagd sammen med barna mange ganger :)
Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!
Ingredienser
50g smeltet bremykt
175g mørk sjokolade(70%)
75g melis
2 eggs
25g mel
½ teaspoon vanilja
Chilli flakes eller små chilli biter
appelsinskall
Salt
Fremgangsmåte
1. Varmeopp ovnen til 200ºC og smøre med bremykt inni ramekins og legge dem i fryser
2. Smelt sjokolade på double boiler eller i ovnen og legge inn chilli og appelsinskall
3. Pisk bremykt og sukker og tillsett egg en og en.
4. Bland inn mel og sjokolade , og litt salt
5. Fyll inn rammekins og legg i ovnen for 8 minutter.
6. Ta dem ut og flippe dem og spise umiddelbart gjerne med vanilja iskrem :)
Pynt opp med karamell saus eller jordbær saus!
blir best med Bremykt