Bremykt Logo

Godt deilig kokt egg i pai. En av favoritter i India som kan lages med forskjellige innholder f.eks kokt egg eller grønnsaker eller kjøtt :)

Ingredienser

Kokt Eggs
For pai deigen:
225g mel
100g bremykt
salt

Fremgangsmåte

1. Bland sammen mel , bremykt og litt salt
2. Tilsett vann litt og litt til å lage en fast stiv deigen. Legg i kjøleskapet lukket minst 30 min
3. Koke egg
4. Ta bort egg skål etter de er kokt og dele i halv.
5. Varm opp ovnen til 200°C .
6. Ta deigen ut og ha på litt mel og rulle den ut. skjæres i firekanter .
7. Legg halv kokt egg i midten og litt salt på toppen ( Kan ha forkjellig krydder hvis man ønsker f.eks chilli,paprika,...) og folde inn kanter av deigen sammen med litt vann på kanten så de holde seg hverandre.
8. Brush dem med egg oå toppen så dere får gul farge på toppen.
9. Legg på bake papir og i ovnen for cirka 20 min til de er gul på toppen.
10. Nyte dem sammen med ketchup.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!