Indisk egg puffs

Godt deilig kokt egg i pai. En av favoritter i India som kan lages med forskjellige innholder f.eks kokt egg eller grønnsaker eller kjøtt :)

Cebb0f93 8c50 40bb 8cd8 37ca0ae81484
Neha Santpurkar

Vår favoritt fra India , spiser mye som snacks etter skole tid og kan lages i forkjellig varianter :)

Ingredienser

Kokt Eggs

For pai deigen:
225g mel
100g bremykt
salt

Fremgangsmåte

1. Bland sammen mel , bremykt og litt salt
2. Tilsett vann litt og litt til å lage en fast stiv deigen. Legg i kjøleskapet lukket minst 30 min
3. Koke egg
4. Ta bort egg skål etter de er kokt og dele i halv.
5. Varm opp ovnen til 200°C .
6. Ta deigen ut og ha på litt mel og rulle den ut. skjæres i firekanter .
7. Legg halv kokt egg i midten og litt salt på toppen ( Kan ha forkjellig krydder hvis man ønsker f.eks chilli,paprika,...) og folde inn kanter av deigen sammen med litt vann på kanten så de holde seg hverandre.
8. Brush dem med egg oå toppen så dere får gul farge på toppen.
9. Legg på bake papir og i ovnen for cirka 20 min til de er gul på toppen.
10. Nyte dem sammen med ketchup.

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere