Skolebrødstang

Saftig og veldig god. Fått veldig mye skryt av denne.

Ac65beff 1460 4a97 826c d2830d1c24fb
Aina Byermoen

Baker denne både til hverdags og fest.

Ingredienser

550 gram hvetemel
100 gram bremykt
90 gram sukker
1 pakke tørrgjær
1 ts kardemomme
3,5 dl melk

Fremgangsmåte

1. Smuldre mel og bremykt sammen. 2. Tilsett resten av de tørre ingrediensene.
3. varm melk til 37 grader og bland inn.

Elt deigen og sett til heving en halv time.

4. lag til to avlange stenger. Lag hulrom i midten og fyll med vaniljekrem. Sett litt til heving. Pensle med egg.
5. stekes midt i ovnen på 240 grader ca 15 min

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere