Sprø og nydelige vafler

Deilig sprøstekte vafler som i tillegg er glutefrie.
Serveres gjerne med bremykt, jordbærsyltetøy og rømme.

Vafler
Rønnaug Vrangsund

Ingredienser

10-12 stk. vaffelplater:

Du trenger:
3 egg
180 g sukker
180 g bremykt
420 g potetmel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
ekstra bremykt til vaffeljernet

Fremgangsmåte

Smelt smøret.
Pisk egg og sukker til luftig eggedosis.
Ha i smøret litt og litt.
Bland sammen alt det tørre.
Sikt det tørre i og vend inn.
Smør vaffeljernet godt med bremykt og stek vaflene.

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere