Semolina Fusion

En deig både salt og søtt. Fyll er bare og variere. Takket være Bremykt😁

1634219269314950311505
Geir Ove Kolby

Vi liker veldig godt sånn type bakst i vår familie. Hver og en kan fylle sin egen variant på sin måte. Også kjekt og steke middag og dessert i samme stekingen😁

Ingredienser

Gjærstarter. 1 dl lunka vann. 1 ts gjær. 1 ts sukker. Til deig. 2 dl Semolina grov. 7 dl vårhvete. 3 dl lunka vann. 100 gram Bremykt. Saltrett.Tomatsaus kjøpt eller hjemmelaget. Skinke/fakukorv/ kjøttdeig/. Tomatskiver ost oregano. Søt rett. Eplesyltetøy epleskiver kakestrø lagd av tørket banankake kanel/sukker nøttefyll lagd av rista sesamfrø mandler hasselnøtter solsikkekjerner rista gresskarkjerner peanøttsmør brunt sukker og kanel. Bremykt

Fremgangsmåte

1.gjærstarter. 1 dl lunka vann. 1 ts gjær. 1 ts sukker. Piskes opp og lar stå til gjæren bobler. 2. Lag deig. Tilsett mel. 2 dl semolina grov. 7 dl hvetemel 3 dl vann elt godt. Tilsett litt og litt Bremykt. Juster eventuelt med vann eller mel. Skal bli en smidig deig. Sett til heving. 3. Lag nøttefyll 200 gram feks. Dette er noe man kan lage mye av til senere bruk. Foodprossesor. Bland mandler hasselnøtter solsikkekjerner rista gresskarkjerner rista sesamfrø peanøttsmør 2 ss 2 ss brunt sukker. Holder seg fint på tett glass lenge. 3 skjær opp eple i skiver. Skinke i strimler tomat i skiver. Riv ost. Finn frem eplesyltetøy kanel sukker kakestrø etc. Kakestrø lages lett viss man har kake man ikke har spist opp. Smuldres opp. Strøs på en bakeplate. Sett ovnen på 80 grader med døra på gløtt. Alt fra 1/2 time til 1 time. Kjøres i foodprosessor. 4 deigen. Vei opp emner på 85 gram. Kjevle de flate. Trykk de ned i forma. Smør gjerne med Bremykt. Gir god smak. De salte. Litt tomatsaus i bunnen. Smør gjerne opp på siden. Litt skinke etc. Tomatskiver eller hakket. Revet ost. Litt oregano på toppen. 5. Søte. Legg litt eplegele i bunnen. Litt kakestrø eller nøttefyll. 1 epleskiver. Strø kanel og sukker på toppen. 1 liten klatt med Bremykt. Inn i forvarmet ovn. 220 grader midt i ovnen. Slik at toppen på forma er midt i ovnen. Stekes 10-12 minutter

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere