Napolitansk pizza

Verdens beste pizzadeig med Bremykt og 3 ulike mel.

Img 9082
Karl

Har prøvd mange pizzadeigoppskrifter opp gjennom; men denne oppskriften gir et like enkelt og godt resultat hver eneste gang.

Ingredienser

1 oppskrift gir 6 porsjonspizzaer.

Pizzadeig:
600g hvetemel med høy proteininnhold.
250g finmalt emmer
100g finmalt rug
27g salt
1g fersk gjær
45g Bremykt
550 ml kaldt vann

Fremgangsmåte

1. Blant alle de tørre ingrediensene sammen.
2. Bland ut gjæren i vannet.
3. Vend inn vannet i det tørre.
4. Smelt Bremykt og vend inn i pizzadeigen.
5. Elt i 20 minutter med kjøkkenmaskin eller hånd.
6. La heve til dobbel størrelse
7. Del opp deigen til 6 stk emner på 250g
8. Rull emnene sammen til en ball.
9. Hev ballene til du er klar til å lage pizza.
10. Strekk ut ballene til porsjonspizzaer uten kjevle, og sleng på tomatsaus og din favorittopping.
10. Stek i ovnen på så høy varme som mulig. (Pizzaen på bildet er stekt i pizzaovn på gass på 450 grader.)

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere