Smørdeigskegler med krem, kokos vanilje krem og apelsin
Verden beste butterdeigskongler med kokos og vaniljekrem og apelsin, enkel å lager, alle man elsker det, smake fresh og godt. En søt godbit klar på kort tid!


Jane Louise Nilsen
Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!
Ingredienser
Ingredienser :
Butterdeig
Aluminiumsfolie
Krem
kokos
Apelsin
3 york
100 gram sukker
1 tsp vanilje eksakt
230 ml varm melk
30 g hvetemel
200 gram pisket krem (3 hvite egg)
Fremgangsmåte
Blande york, vanilje eksakt og sukker pisker til det blande sammen, ha på varm melk blande sammen, ha på hvetemel blande i sammen, koker i 5-7 minutter, la det kald (chill). Ha på pisker krem og blande sammen etter på. Pensler toppen med bremyk, skjær butterdeigen i strimler og rull rundt konglene.
Pensler toppen med egg.
Bakt i 200 grader i 15-20 minuter.
Fjern folien og fyll konglene med krem. En søt godbit klar på kort tid!
blir best med Bremykt