Smørdeigskegler med krem, kokos vanilje krem og apelsin

Verden beste butterdeigskongler med kokos og vaniljekrem og apelsin, enkel å lager, alle man elsker det, smake fresh og godt. En søt godbit klar på kort tid!

Butterdeig med
Jane Louise Nilsen

Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!

Ingredienser

Ingredienser :

Butterdeig
Aluminiumsfolie
Krem
kokos
Apelsin

3 york
100 gram sukker
1 tsp vanilje eksakt
230 ml varm melk
30 g hvetemel
200 gram pisket krem (3 hvite egg)

Fremgangsmåte

Blande york, vanilje eksakt og sukker pisker til det blande sammen, ha på varm melk blande sammen, ha på hvetemel blande i sammen, koker i 5-7 minutter, la det kald (chill). Ha på pisker krem og blande sammen etter på. Pensler toppen med bremyk, skjær butterdeigen i strimler og rull rundt konglene.
Pensler toppen med egg.
Bakt i 200 grader i 15-20 minuter.
Fjern folien og fyll konglene med krem. En søt godbit klar på kort tid!

Bakst
blir best med Bremykt

Den smakfulle kombinasjonen av meierismør og rapsolje

Det gir Bremykt den gode smaken av meierismør, samtidig som rapsoljen gjør den smøremyk og lett å jobbe med.

Les mer om produktene: Bremykt Original og Mykere