Glutenfrie og laktosefrie scones med banan og eple
Sunn, saftig og velsmakende glutenfrie og laktosefrie scones. Smaker godt, metter godt og passer godt til alle måltider.

Øystein Mørk
Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!
Ingredienser
100gr Bremykt Bake
500gr Semper mel med fiber
Ca. 2dl laktosefri melk
Ca. 2 dl rismelk
1 egg
1 banan
1/2 eple
3 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
1/4 ts salt
2 ss sesamfrø
2 ss glutenfrie havregryn
2 ss solsikkefrø
Fremgangsmåte
Smuldre mel og smør sammen.
Ha i bakepulver, vaniljesukker og salt i blandingen.
Rør inn frøene og havregryn i blandingen.
Rør inn melka.
Bland egg, banan og eple sammen i en mikser.
Bland dette tilslutt inn i deigen.
Settes på bakepapir og stekeplate.
Størrelse etter ønske.
Stekes på ca. 180 grader i ca. 12 minutter.
blir best med Bremykt