Bananmuffins
De beste bananmuffinsene du vil smake. Fyldig, rund og søt smak som også lukter som fantastisk. Superenkle å lage, og tar ikke en time engang.


Theresia Kåsa Fahre
Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!
Ingredienser
(for ca 10 personer)
-50 g smør
-2 modne bananer
-1 egg
-1,5 dl sukker
-2 ss melk
-2,5 dl hvetemel
-1 ts vanlijesukker
-1 ts natron
-1 ts bakepulver
Fremgangsmåte
1. Smelt smøret og la det avkjøle seg.
2. Pisk sammen egg og sukker til en tykk og luftig eggedosis.
3. Mos bananene og bland bananmosen i eggedosisen sammen med avkjølt smør og melk. Sikt i alt det tørre og bland deigen godt sammen.
4. Fordel deigen utover i muffinsformene, fyll dem 3/4. Stek muffinsene på nederste rille i ovnen ved 175 grader i ca 20 minutter. Avkjøl muffinsene, og spis dem med god samvittighet!
blir best med Bremykt