Saftig og smakfullt bananbrød. Godt som det er eller tilsett noe spenstig som multer, blåbær, sjokolade eller mango!

Ingredienser

5-6 stk brune bananer
4 egg
400 g sukker
200 g Bremykt Steke og Bake
1 dl skummet kulturmelk
2 ts natron/bakepulver
1 ts salt
440 g hvetemel
1 liten kopp hakkede nøtter (hasselnøtter, mandler, valnøtter... Det man liker)

Fremgangsmåte

1. Pisk egg og sukker til eggedosis.
2. Bland oppi resten.
3. Hell røren i brødformer med bakepapir oppi.
4. Sett ovnen på 175 grader og stek bananbrødene i ca. 1 time.
5. Sjekk midten av bananbrødet med f.eks. en spisepinne for å se at den ikke er for myk inni.
Dette blir nok røre til to medium brødformer eller en liten og en stor som jeg bruker. Man kan også bruke røren til muffins!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!