Nydelige brownies som smelter på tungen med en frisk ostekake-blåbær-swirl på toppenl
Oskekake-Swirl
30g melis
200g kremost
1 egg
1 ts vaniljesukker
Blåbær
Brownies:
125g bremykt
185g sjokolade
35g mel
35g potetmel
1 1/2 ss kakaopulver
90g brunt sukker
2 egg
1. Smelt sjokolade og bremykt.
2. Miks mel, potetmel og kakao
3. Miks brunt sukker og egg i den noe avkjølte sjokolade og bremykt miksen
4. Bland inn mel, potetmel og kakaomiksen
5. Rør godt til det er kombinert.
6. For ostekakedelen: miks kremost, egg og melis.
7. Sett browniemiksen i en ildfast form (20x20) og sett dæsjer med ostekakemasse på toppen. Marmorer med en gaffel, en kniv, eller et spyd og strø blåbær på toppen.
8. Bak ved 180 grader i 30-40 min. Skru av ovnen og åpne den litt. La brownien stå i avslått ovn i ca. 15 min.
9. Avkjøl. Nyt.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!