Verdens beste gulrotkake! Supersaftig, og kanskje den enkleste å lage av alle gulrotkaker!

Ingredienser

3 egg
200 g smeltet smør
3 dl sukker
225 g gulrot (ca 3 middels store gulrøtter), skrelt og delt i biter
4 dl mel
1 ts bakepulver
frosting:
200 g smør
200 g melis
250 g kremost

Fremgangsmåte

1. Ha egg, smelta smør, sukker og gulrotbiter i en blender eller foodprosessor. En kraftig stavmikser fungerer også utmerket.
2. Miks dette sammen til en jevn røre. Når gulrotbitene moses vil all saften bevares og kaken bli supersaftig!
3. Ha i mel og bakepulver og bland til en jevn røre.
4. En 22-24 cm springform smøres og kles med bakepapir før røren helles i.
5. Steikes på 200*c i ca 40 minutter
6. Pisk sammen smør, melis og kremost til en hvit, luftig krem.
7. Smør en tynt lag på den avkjølte kaka, og ha resten av kremen i en sprøytepose med stjernetip, og sprøyt små roser som dekor.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!