Forberedelse: 5 minutter
Steketid: 45 minutter
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
100 ml Bremykt, smeltet
200 g mel
3 egg
100 ml melk
100 g revet parmesanost
1 ss bakepulver
100 g kikerter, ferdig-kokt eller konserverte
150 g frisk spinat, vasket og tørr
Salt, pepper etter smak
Visp egg lett i en bolle og tilsett smeltet Bremykt og melk og miks. Tilsett mel, bakepulver, revet ost og bland godt. Hell kokte kikerter (eller konserverte) i ett dørslag og la det hvile til vannet er borte og tilsett i blandingen sammen med spinat . Tilsett salt og pepper etter smak. Ha bakepapir i brødformen (størrelse 28x12) og ha i blandingen. Stek i forvarmet ovn ved 180 ° i statisk modus, for 45 minutter. For å være sikker på at brødet er ferdig, stikk hull på den med en tannpirker, hvis den kommer ut lett og tørr er brødet ferdig. Avkjøl brødet så i 15 minutter, ta det ut fra formen og server.
Bon appetit!