Ta den klassiske bruschettaen og bytt ut tomatene med røkelaks. Det blir virkelig en suksess! Server det med røkelaks som forrett, tilbehør eller som en del av tapasbordet, så garanterer vi fornøyde smaksløker.
(Ingrediensene gir 12 serveringsporsjoner)
Topping:
200 g kremost naturell
2 ss frisk dill, finhakket
2 ss sitronsaft
0,5 ts salt
0,5 ts pepper
200 g røkelaks
0,5 stk rødløk, finhakket
12 skiver små baguetteskiver
3 ss Bremykt til steking
Frisk dill til pynt
Bland sammen smøreost, finhakket dill og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
Kutt røkelaks i tynne skiver og finhakk rødløken.
Del baguetten i skiver og smelt smør i en stekepanne på middels varme. Legg i skivene og stek på begge sider til de blir gylne. Tilsett gjerne mer Bremykt hvis det trengs.
Avkjøl skivene før du smører over kremostblandingen. Topp med røkelaks, rødløk og litt frisk dill. Server umiddelbart.