Bremykt Logo
Loading content...

Ingredienser

(ca. 75 stk.)
200 g Bremykt Original, romtemperert
2 dl sukker
2 ss vaniljesukker
2 ss (ca. 80 g) sirup
5 dl hvetemel
2 ts bakepulver
Forvarm stekeovnen til 175 ˚C, over og undervarme. Kle to stekebrett med bakepapir.

Fremgangsmåte

Ha Bremykt og sukker i en miksebolle, pisk på høy hastighet til det er litt luftig. Rør inn resten av ingrediensene. Bruk gjerne en k-krok eller lignende til dette. Kna deigen godt sammen med hendene på melet bakebord. Trill deigen ut til 5 lange pølser, litt kortere en stekebrettet på langsiden. Trykk pølsene litt flate etter at det er lagt på stekebrettet, og stek på midterste rille 10-12 minutter. Skjær kakene på skrå (ca. 2 cm) med en gang du tar brettet ut av ovnen.
Avkjøl og oppbevar i lufttett kakeboks.
Tips:
Kakene kan lages i god tid før de spises, de holder seg minst 4 uker dersom de oppbevares riktig.