Sjokoladeenergikuler som er proppfulle av gode smaker og energi som varer!

Ingredienser

Tørre:
160g cashewnøtter uten salt
90g havregryn
1 klype maldonsalt
3 ss kakaopulver
Våte:
200g dadler uten stein
2ss bremykt
1 skvett vann
2-3 ss kakao til rulling av kulene

Fremgangsmåte

1. Vei opp alt det tørre og blits det i en blender til det er veldig små biter. Hell ferdig miks i en bolle.
2. Fjern steinene fra dadlene og ha det i mikseren med bremykt og en skvett vann for å gjøre det enklere å blende alt sammen. Ha den ferdige miksen sammen med resten av det tørre.
3. Bland miksen godt sammen. Deigen skal ikke falle fra hverandre så lett.
4. Trill til små kuler i ønsket størrelse og legg det i en boks med kakaopulver.
5. Ha på lokk og rist boksen til alle kulene er dekket i kakaopulver.
6. Nyt som mellommåltid eller som snacks!
Tips: Kan oppbevares i kjøleskapet i en ukes tid, eller lengre i frysen. Tas opp av frysen og tines i kjøleskapet ved behov.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!