Saftige og mettende muffins som passer like godt til frokost som til mellommåltid. Disse små herlighetene er proppet med sunne ingredienser, så disse kan du spise med god samvittighet :)

Ingredienser

70 g havregryn
1 stk moden banan
50 g brunt sukker
40 g sukker/sukrin
1 stort egg
70 g bremykt steke og bake
100 g yoghurt, naturell
1 ts vaniljesukker
170 g sammalt hvete (evt. Vanlig hvetemel)
1 ts kanel
1/2 ts natron
1 ts bakepulver
100 g hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

1. Forvarm ovnen til 200 grader.
2. Ha havregryn i en bolle med 2,5 dl kokende vann. La det stå i 15 min.
3. Visp sammen most banan, sukker og egg i en stor bolle med håndmikser. Bland inn smeltet bremykt, yoghurt og vanilje.
4. Bland sammen havregryn, bananblandingen, mel, kanel, bakepulver og natron med en slikkepott.
5. Fyll muffinsformene halvfulle og strø over valnøtter.
6. Avkjøl og nyt!
(Ps. Kan fryses ned)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!