70 g havregryn
1 stk moden banan
50 g brunt sukker
40 g sukker/sukrin
1 stort egg
70 g bremykt steke og bake
100 g yoghurt, naturell
1 ts vaniljesukker
170 g sammalt hvete (evt. Vanlig hvetemel)
1 ts kanel
1/2 ts natron
1 ts bakepulver
100 g hakkede valnøtter
1. Forvarm ovnen til 200 grader.
2. Ha havregryn i en bolle med 2,5 dl kokende vann. La det stå i 15 min.
3. Visp sammen most banan, sukker og egg i en stor bolle med håndmikser. Bland inn smeltet bremykt, yoghurt og vanilje.
4. Bland sammen havregryn, bananblandingen, mel, kanel, bakepulver og natron med en slikkepott.
5. Fyll muffinsformene halvfulle og strø over valnøtter.
6. Avkjøl og nyt!
(Ps. Kan fryses ned)