verdens beste fyldte horn, fylt med deilig ost og fyldig skinke.

Ingredienser

1/2 l skummet melk
50g gjær
30g sukker
65g bremykt
1 ts salt
1 stort egg
ca 1 kg hvetemel

Fremgangsmåte

varm opp melk til fingervarme å smuldre opp gjæren. visp egget lett å hel det over i det blandingen. så tilsettes det tørre. deigen skal være litt klissete. la den heve ca 1 time.
kjevl ut sirkler og det inn i trekanter. legg ost og skinke på den breeste feltet av trekantene. rull med den brede siden inn først. så du får fine horn. la de heve mens du venter på at ovnen blir varm. pensele å dryss over ønsket frø. jeg liker sesamfrø eller valmuefrø.
stekes på 230grader i ca 10 min på mitterste hylle.
avkjørles på rist.
yppelige til frysing=)

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!