Disse horna er utrolig saftige, luftige å ikke minst smakfulle.

Ingredienser

1kg hvetemel
30g sukker
1,5ts salt
1,5-2 poser tør gjær
65g smettet bremykt
1/2l lett melk
1egg

Fremgangsmåte

Bland alt det tørre. Smelt smøret og varm opp melken til fingervarme (36grader) bland smør og melk og tilsett egget å pisk lett. Spe på vesken i det tørre til deigen blir smidig men litt klissen,før den heves. Sett til heving i ca 40 min.
Kjevl ut en rund leiv å del den inn i pizza stykker. Fyll revet ost og smårett skinke øverst i vær trekant. Rull fra det tykke til det tynne å du vil få fine horn. Sett til heving mens ovnen blir varm. Ovnene skal stå på 230 grader å de skal stekes i 8-10 min. Legges på rist for avkjørling.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!