Den har en frisk og lett smak av bringebær og er enkel å lage. Kaken inneholder ikke ost.

Ingredienser

1 px Bixit naturell kjeks. 125 gram margarin. 1 pk gelepulver ( bringebær) 2,5 dl vann.
1bx rømme , 1/3 l fløte.
Pynt :
1 pk gelepulver ( sitron)
2,5 dl vann.Gelelokket pyntes med bær

Fremgangsmåte

1)
Smelt margarinen i en kasserolle.
2) .
Ha kjeksene i en plastpose og knus dem med et kjevle så de blir helt finmalte.
3)
Bland dette sammen og fordel massen utover i en kakeform .
4) Kok opp 2,5 dl vann og visp inn gelepulveret. Avkjøles men det må ikke stivne - skal være flytende
5)
Visp kremfløten stiv , bland inn rømmen og den avkjølte geleen. Massen fordeles fint over kjeksen og kaken settes i kjøleskapet over natten.
6)
Dag 2. Kok opp 2,5 dl vann med 1 pk sitrongele-pulver. Avkjøles og helles over
kaken når geleen så vidt har begynt å stivne.
7)
Når geleen har stivnet pyntes kaken med bær. Her et det bare å bruke fantasien.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!