Sunn, saftig og velsmakende glutenfrie og laktosefrie scones. Smaker godt, metter godt og passer godt til alle måltider.
100gr Bremykt Bake
500gr Semper mel med fiber
Ca. 2dl laktosefri melk
Ca. 2 dl rismelk
1 egg
1 banan
1/2 eple
3 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
1/4 ts salt
2 ss sesamfrø
2 ss glutenfrie havregryn
2 ss solsikkefrø
Smuldre mel og smør sammen.
Ha i bakepulver, vaniljesukker og salt i blandingen.
Rør inn frøene og havregryn i blandingen.
Rør inn melka.
Bland egg, banan og eple sammen i en mikser.
Bland dette tilslutt inn i deigen.
Settes på bakepapir og stekeplate.
Størrelse etter ønske.
Stekes på ca. 180 grader i ca. 12 minutter.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!