Nydelige lefser! Serveres varme og ferske med litt smør på. Er også godt med syltetøy eller brunost på. Nam! Nam! :-)
2 egg
250 gram sukker
125 gram smeltet smør/margarin
1/2 liter kulturmelk
1 teskje hjortetakksalt/hornsalt
ca. 1 kilo hvetemel
-Rør sammen egg, sukker og smør.
-Ha i melken og bland hjortetakksalt/hornsalt med litt hvetemel før det røres i.
-Bland i hvetemel til deigen er passelig tykk til å kjevle ut. Lefsene kjevles ut ganske tykke, gjerne i byggmel.
-Lefsene stekes på takke eller i en tørr stekepanne, gyllenbrune på hver side.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!