Dette er en lefse bestemoren min har bakt i mange år,og hun tar det alltid frem når vi kommer på besøk. Har laget det til mine utenlandske venner og de elsker den

Ingredienser

2 egg
250 g sukker
125 g Bremykt steke og bake
0,5 l kulturmelk
1 ts hornsalt
1 kg hvetemel

Fremgangsmåte

Rør sammen egg, sukker og smeltet smør. Ha i kulturmelken og bland hornsalt. Bland inn litt hvetemel av gangen. Bland i hvetemel til deigen er passe tykk til å kjevles. Bruk evt byggmel for å kjevle deigen.
Lefsene skal være litt tykke, og stekes best i en tørr stekepanne.
Kjempe godt med smør,kanel og sukker på. Personlig syns jeg det er kjempe godt NPR de er nystekte og bare ha litt smør på

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!