Utrolig enkle og smakfulle lapper til frokost, lunsj, kvelds - eller når man skal ute på tur! Både barn og voksne elsker disse.
1 godt moden banan
2 dl havregryn
1 dl vann
1 egg
1/2 ts kanel
2 ss Bremykt til steking
1. Mos bananen nesten fri fra klumper
2. Bland egget godt inn med banenen
3. Ha vannet i røren
4. Tilsett havregryn litt etter litt for å tilpasse tykkelsen på røren
5. Ha kanel opp i røren til slutt (kan sløyfes)
Varm opp stekepannen med margarin, hell litt av røren til passelig lappe-størrelse (10 cm) , stekes til det har blitt litt gyllen, deretter snu den og stek andre siden. Vips så har du en havre- og banan lappe som er både sunn, energirik og god!
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!