Verdens beste havrekjeks. Smaker nesten som Digestive, men er myyyye bedre :)

Ingredienser

375g ekte smør
150g brunsukker
5dl helmelk
500g havregryn
5ts bakepulver
400g hvetemel

Fremgangsmåte

Smelt smøret, ha i sukker og melk. Hell det over grynene og la det stå kaldt en god stund, gjerne til neste dag.
Sett stekeovnen på 185 °C.
Bland bakepulveret i litt av melet og bland dette inn i grynmassen. Kna inn så mye mel at den kan kjevles ut til en passe tynn leiv.
Stikk ut runde kjeks med et glass eller skjær frikanter. Prikk kjeksene med gaffel og stek dem gylne, ca. 15 minutter. Avkjøl på rist.
Oppbevar kjeksene i en tett boks.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!