Luftige kjempegode hamburgerbrød, og pøsebrød. Vil ikke kjøpe etter dette.

Ingredienser

Hamburgerbrød
6 dl melk/ soyamelk
1 pk gjær
2ts sukrin/sukker
1 ta salt
4 ss smør/bremykt
900 gr mjøl etter ønske

Fremgangsmåte

Varm melk og ha i smør
Bland det tørre og tilsett væska som er fingervarm.
Ta over plast og hev til dobbel størrelse, ca 45 min
Kjevle deigen til ca 2 cm og stikk ut brød med en egnet skål.
Hev i ca 20 min.
Pensle med vann, og strø på sesamfrø.
Steikes i 10 min på 225grader.
Blir ca 15 burgerbrød eller 24 pølsebrød.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!