Denne oppskriften gir snickers til en form på ca 20x20 cm.
200 gram melkesjokolade
200 gram kokesjokolade.
150 gram peanøtter.
100 g bremykt smør
400 gram marshmallows
5 ss peanøttsmør
300 gram karameller
1 dl melk
1. Dekk en form med plastfolie.
2. Smelt melkesjokoladen og smøret i vannbad eller i kjele.
3. Hell i formen og sett den i fryseren.
4. Smelt marshmallows og peanøttsmøret i mikroen eller i vannbad.
5. Hell over sjokoladelaget i formen, og sett igjen i fryseren.
6. Smelt melk og karameller i kjele eller mikroen.
7. Bland inn peanøttene.
8. Hell over marshmallowslaget i formen, og sett igjen i fryseren.
9. Smelt kokesjokoladen i vannbad eller kjele.
10. Hell igjen over formen, og sett i fryseren.
11. Når alle lagene er helt avkjølt, velt den ut av formen, og skjær den opp i ønskede biter.
12. Velt din ferdige «Snickers»-sjokolade ut av formen. Fjern folien, og skjær i avlange stykker eller terninger.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!