Supergode horn som kan varieres i det uendelige

Ingredienser

100 gram bremykt steke og bake
6 dl melk
50 gr gjær
1 ta salt
1 ss sukker
Ca 13 dl hvetemel

Fremgangsmåte

1.Bland det tørre og ha oppi temperert melk + smeltet Bremykt og gjær. Bruker du tørrgjær blander du denne i melet.
Hold igjen litt av melet om deigen blir for tung.
2. Hev til dobbel størrelse
3. Kjevle ut en stor runding. Skjær pizzastykker og fyll disse med valgfritt fyll.
4. Hev 30 min
5. Stek på ca 200 gr i 10-12 min
Variasjoner med fyll;
-Vaniljekrem inni, melis oppå.
-Lag deigen litt grovere og fyll med skinke og ost
-Lag deigen litt grovere. bland urter, maldonsalt og soltørket tomat i deigen. Fyll med spekeskinke og fetaost

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!