Iskake som kan varieres ut fra ingredienser og som er populær i alle aldre.

Ingredienser

3 egg (separer egg og eggeplomme)
1, 5 dl sukker
2 dl creme fraîche
3 dl fløte
4 plater med sjokolade med nøtter
3 gelatinplater
Halv dl kokende vann
1 ts vaniljesukker
Bunn:
10-12 kjeks
50 gram smeltet Bremykt

Fremgangsmåte

Pisk eggedosis. Bland alt det tørre, og sikt det sakte og forsiktig inn i eggedosisen. Smelt smøret og bland det med melken, bland det så inn i resten av røren. Hell alt i en langpannen som er smurt. Stekes i 30-40 min på nederste rille på 180 grader. Bland så ingrediensene til smørkremen, la kaken avkjøles før du hiver kremen på. Bruk gjerne andre ingredienser i kremen for å få mer smak eller for å variere. Bruk fantasien.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!