Basert på utprøving av en rekke typer hjemmelagde knekkebrød, dette er de beste du kan få :)
3 dl grovt rugmel
2 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekjerner
1 dl linfrø
1 ss sukker
1 ts salt
1/2 dl olje
4 dl vann
– bland sammen ingrediensene og la røren stå og svelle i 15 min
– smøres på bakepapir i et tynt lag, oppskriften holder til to brett og de kan stekes samtidig
– ta ut bakeplaten etter 15 min og skjær ruter med et pizzahjul 16 biter på hvert
– åpne ovnen hvert femtende minutt for å slippe ut damp. Dette gir deg sprø knekkebrød.
Stekes på 150 grader i ca 1 t, forvarm ovnen. Voila:))
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!