Crispy og smakfulle kokosboller som passer perfekt som mellommåltid eller som hverdagsdessert.

Ingredienser

120 g Bremykt Steke & Bake
40 g kakao
50-70 g lettkokte havregryn
100 g hel bokhvete, ristet lett i panne
70 g + 30 g kokosmasse
80 g sukker
½ dl espresso
1 ts vaniljekstrakt
1 ss honning

Fremgangsmåte

1) Bland smør, kakao, sukker, espresso, vaniljeekstrakt og honning i en bakebolle til blandingen blir jevn og glatt.
2) Ha så i ristet og avkjølt bokhvete og kokosmasse.
3) Tilpass blandingen med havregryn, alt ettersom hvor myke/harde du ønsker at kokosbollene skal være.
4) Klem og rull boller av massen og rull deretter bollene i kokosmasse.
5) Sett kokosbollene i kjøleskapet og nyt dem når de er kjøleskapskalde.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!