En kremaktig og lett dessert til alle anledninger

Ingredienser

1 liter melk

1 dl semulegryn

2 ss appelsinblomstvann

1 dl melk

1/4 dl maisstivelse

2,5 dl kremfløte

Kokos, mandler og/eller valnøtter til pynt. Spiselige blomster ser også nydelig ut som pynt.

Fremgangsmåte

Kok opp melk og semulegryn sammen med litt sukker og la det koke opp under omrøring.
Legg til et par spiseskjeer av appelsinblomstvann og overfører blandingen til en stor bolle.
Legg til en dl melk til samt samt en kvart kopp dl maisstivelse og fortsett omrøring. Hell over 2,5 dl kremfløte og vend vende i blandingen. Hell over i form og la kjøle og stivne før pynting.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!