En amerikansk klassiker i små, bite størrelse donuts å dele med venner. Alle elsker

Ingredienser

1 1/4 Cup Flour
3/4 teaspoon Baking Soda
1/4 teaspoon Salt
85 gram Bremykt, romtemperatur
150 gram brunt sukker
1. Egg
2 bananer, most
1 ts vanilje
2 ts linfrø mel
1/4 ts kanel
Mørk sjokolade, valgfri

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen til 200 grader og smør smultring panne
Visp sammen mel, natron, salt, linfrø og kanel. Sett til side.
Rør smør og brunt sukker til tykk og lysere i fargen. Legg banan, egg og vanilje. Beat til tykk. Tilsett mel blandingen og sjokolade og slo rett til å kombinere. Satt inn i en sprøytepose eller ziploc bag og trim hjørnet. Dette vil gjøre fylling av smultringer mye enklere.
Fyll hver halvveis full. Noe mer enn det, og de vil blåse over hullet, og det vil bare være en muffins. Bake 6 - 7 minutter og fjerne den umiddelbart.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!