Nydelige små vannbakkels fylt med vaniljekrem. Enn herlig munnfull du ikke kan stoppe å spise når du først har begynt. Kan lages både glutenfri og med hvetemel.

Ingredienser

125 gr bremykt
2,5 dl kaldt vann
125 gr hvetemel el fin semper (glutenfritt)
4-5 egg, alt etter str på eggene
(2 ss rismel om du skal lage glutenfritt, om du lager med hvetemel, trenger du ikke rismel)

Fremgangsmåte

1.Sett bakerovnen på 200 gr
2. Mål opp mel og ev rismel
3. Smelt bremykt i en kasserolle
4. Ha i vann og la det akkurat koke opp
5. Tilsett melet raskt og rør kraftig med en tresleiv
6. Knekk 1 egg i en bolle og pisk det lett sammen med en gaffel
7. Ha i eggene et og et etter du har pisket de litt. Rør kraftig mellom hvert egg
8. Ha deigen i en sprøytepose og sprøyt ut små topper på en plate med bakepapir.
9. Stek midt i ovnen til de er godt brune, kan gjerne være litt harde, så faller de ikke sammen når du tar de ut. Stekes ca 25-30 min
10. avkjøl
11. Fyll en sprøytepose med vaniljekrem, gjerne hjemmelaget (oppskriften finner du på bloggen min http://elisabethborgund.blogspot.no/2012/09/vaniljekrem.html)
12. Fyll vannbakkelsene med vaniljekrem
13. Kan godt fryses. Tiner fort

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!