Super god kringle som har gått i tradisjon. Kjempe saftig og god
400 g mel
150 g bremykt steke og bake
75 g sukker
1 pakke gjær
1/2 ts kardemomme
1 1/2 dl melk
0,4 dl vann
Melk og vann varmes til det er lunkent.
Tilsett gjør og bland godt.
Tilsett de resterende ingrediensene.
Miks til det er en gjevn deig.
Kjevles flat, smøres med smør og strø sukker og kanel på før den rulles og skjæres i passende stykker, før de legges oppå hverandre i en sirkel.
Etterlever i ca 30 min.
Stekes ved 200 Grader i ca 20 minutter
Følg med noen blir fortere ferdig enn andre
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!