Ingen fixfaxerier, alt blandes sammen samtidig.

Ingredienser

600 gr smør
8 egg
600 gr farin
600 gr hvetemel
4 ts bakepulver
1 1/2 - 2 kilo rabarbra
Sukker og kanel
Bakepapir
Den store brødskuffen til stekeovnen.

Fremgangsmåte

1; Smelt smøret og la det bli romtemperert
2; Vask fersk rabarbra og skjær i biter. Rabarbra fra fryser skjæres i biter fra halv-tint tilstand.
3; Med egnet redskap til kjøkkenmaskin eller stor rørebolle, has alle ingredienser samtidig oppi og røres sammen.
4; Ta rørekjele bort fra kjøkkenmaskin
5; Ha rabarbra i kakerøren og bland alt sammen for hånd.
6; Legg bakepapir i bunnen av skuffen og fordel røren jevnt utover.
7; Strø sukker og kanel på toppen.
Stekes på nederste rille/plassering i ovnen ved 180 grader i ca 50 minutt.
Serveres gjerne lunken med is og/eller krem

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!