Deilig ripsbær kake med rips plukket direkte å brukt på kaken 😀
150gr Bremykt.1/2 dl lettmelk , 3 egg.3 dl sukker .1ts kardemomme .41/2 dl hvetemel.2ts bakepulver .1ssvanikjesukker .5dl rips og melis og rips til pynt . Bon appetitt 👍
Sett ovn på 175 grader og bruk ei langpanne 25gange 35 cm ,smelt Bremykt og melk , pisk egg og sukker til eggedosis ha i smørblandingen med kardemomme i eggedosisen , bland alt det tørre å sikt i røren å rør forsiktig , hell røren over i form med bakepapir , ha på 4-5 dl rips på røra å sett i ovnen på nederste rille i ca 30 min , ta ut å la den avkjøle litt pynt med rips og melis 👍veldig Go å syrlig kake å lett å lage 😀
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!