Glad i sjokolade, karamell, marshmallow og nøtter? Da er vår oppskrift på hjemmelaget rocky road julekonfekt midt i blinken!

Ingredienser

(1 liten langpanne)
100 g Bremykt Original
500 g mørk kokesjokolade
3 dl minimarshmallow
2 dl salte peanøtter
1 dl pistasjnøtter
12 stk karamellfudge, delt i mindre terninger
Ca. 1 ½ ss frysetørkede bringebær (kan ev. sløyfes)
Kle en liten firkantet form (20 x 30 cm) med bakepapir.

Fremgangsmåte

Del sjokoladen i mindre biter og ha det i en ildfast bolle med Bremykt. Smelt det over vannbad på svak varme. Rør godt sammen og avkjøl litt før du blander inn resten av ingrediensene (hold av litt av hver ingrediens til pynting av toppen). Fordel utover forma og pynt med resten av ingrediensene. Sett kjølig natten over og del i små munnfuller. Oppbevares kjølig.
Tips:
Varier gjerne med andre typer nøtter som for eksempel hasselnøtter, valnøtter, eller pekannøtter. Tørket aprikos, tranebær eller kjeks passer også fint i konfekten. Test deg frem til din favoritt!