Dette er verdens deiligste sprøe pizza bunn, glutenfri og bakt med gode tanker og kjærlighet. Denne pizzaen verserer det rykte om , og den er fyllt med de deiligste smaker som grønn pesto, creme fresh, rødløk, jalapeno, og deilige oster toppet med chorico event pepperoni.. Lages til lørdagskvelden, til fotballkampen, eller en romantisk aften

Ingredienser

Dette er oppskrift til to runde pizzaer:
4dl vann
25g bremykt
25g tørrgjær
I,5ts salt
1.5ts sukker
1pk 500g Semper fin glutenfri mel
Saus : en boks cremefresh
To ss grønn pesto
Ett fedd hvitløk (hvitløkspresse)
Blandes sammen,haes oppå pizzaen
Krydret med pizzakrydder 1ss på hver pizza
En pk jarlsberg revet ost
En pk revet mozarella
Pepperoni /chorico pølse etter ønske
Rødløk
Jalapeno
Rød Paprika etter ønske

Fremgangsmåte

1. Varm smør i kasserolle bland i væsken
2. Rør 250g mel og alle de tørre ingrediensene sammen og sikt det i væsken
3. Ha i resten av melet
4. Deigen skal være løs , og fordeles i to mengder på to runde pizzaplater
5. Bruk en slikkepott og dynk den i vann mens du fordeler/drar deigen ut i kantene. Når slikkepotten dynkes i vann blir det lettere og dra deigen utover og pizzaen får en fin glatt overflate.
Sett pizzaene i ovnen på 40grader og hev dem litt til de får en tørr overflate. Da blir det enklere og fordele sausen utover. ( ca 20min)
Lag saus av creme fresh, hvitløk, og pesto
Så krydres det med pizzakrydder
Osten fordeles oppå
Pepperoni / chorizo haes på
Rødløk/ jalapeno / rød paprika på toppen
Varm ovnen til 225grader
Stek i 15-20min og Nyyyyyyt

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!