Nudelig sitronkake med fyldig smak

Ingredienser

350 gr. Bremykt - 500gr. sukker - 4 egg - 3 dl. melk - 450gr. hvetemel - 3 ts. bakepulver
3 ts. vaniljesukker - 2 sitroner.
glasur : 4 dl. melis - 2ts. vaniljesukker - 0,5 dl. sitronsaft

Fremgangsmåte

Sett stekovnen på 175 grader. Riv sitronskall fra 2 sitroner. rør smør og sukker hvitt. tilsatt ett og ett egg, husk og pisk godt mellom hvert egg
Rør inn væsken vekselsvis med de tørre ingrediensene. rør så inn sitronsakllet.
Kle bunnen på langpannen med bakepapir og fordel røren jevnt i formen.
Stek kaken midt i ovenen 35 til 40 minutter.
Avkjøl kaken før glasuren legges på
Rør sammen melis, vaniljesukker og vann og smør så dette utover toppen av kaken

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!