Lag din egen konfekt. Fudge med sjokoladesmak kan du ha liggende som kos til deg selv, eller gi det bort i gave.

Ingredienser

3 dl fløte
½ stk vaniljestang
75 g sukker
10 g glykose
50 g melkesjokolade
50 g Mørk sjokolade
25 g Bremykt

Fremgangsmåte

Skrap frøene ut av vaniljestangen og ha frøene og stangen i en kjele sammen med fløten, sukkeret og glykosen. Kok opp til 103 grader.
Ta vaniljestangen ut.
Grovhakk sjokoladen og ha den i en bolle. Hell litt og litt fløteblanding over sjokoladen mens du rører med en slikkepott.
Når all sjokoladen er smeltet, ha i Bremykt og kjør med stavmikser.
Ha plastfolie i en form og hell sjokoladmassen over.
Sett i kjøleskap over natten og del inn i firkanter etter ønsket størrelse.
Oppbevares i kjøleskap.