Granola blir man sjelden lei av og spesielt ikke hvis den har deilig sjokoladesmak.

Ingredienser

(Ca. 10 porsjoner)
100 g Bremykt Original, smeltet
1 dl flytende honning
2 ss bakekakao
1 dl hasselnøtter, grovhakket
4 dl havregryn
1 dl havrekli
1 dl solsikkefrø
1 dl gresskarfrø
½ dl sesamfrø
Tørkede tranebær
Tørkede blåbær

Fremgangsmåte

Sett stekeovnen på 150 °C. Kle et stekebrett med bakepapir.
Bland sammen smør, honning og kakao i en kjele. Varm opp til rett under kokepunktet, tilsett resten av ingrediensene utenom tørkede bær, bland alt godt sammen, bre det jevnt utover stekebrettet. Stekes på midterste rille, ca. 20 min eller til granolaen er sprø og god.
Vend inn tørkede tranebær eller blåbær og ha granolaen på lufttett glass.
Server med blåbær eller bringebærbiola og litt friske bær. Prøv gjerne med litt frosne, det smaker kjempegodt.
Tips: Granolaen er super som «veskesnacks».