Deilige polarbrød perfekt til en flott lunsj eller sen frokost. Bremykt er nydelig å smøre på, og gjerne sammen med en tykk skive brunost.

Ingredienser

5 dl melk
1 teskje salt
1 pose tørrgjær
1 dl sirup (lys)
75 gram Bremykt smør
2 dl finmalt rugmel
3 dl sammalt hvetemel
Ca 6 dl hvetemel

Fremgangsmåte

Varm melken fingervarm og bland i tørrgjæren. Tilsett en teskje salt, og tilsett resten av ingrediensene litt etter litt mens du blander godt. Hev deigen i en bolle mens du tar på ovnen på 200 grader. Kjevles så ut flatt, og trykk ut polarbrødene med fine kakeformer for å få gøye polarbrød som alle elsker! Etterhev i 30 minutt. Følg godt med når de stekes, det går veldig fort!
Nytes med et godt lag Bremykt og et deilig pålegg.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!