Amerikanskinspirerte spicy kyllingklubber med smør, honning og chili er enhver stor eller liten feiring verdig.

Ingredienser

(4 porsjoner) 600 g rå kyllingklubber eller vinger
Marinade:
100 g Bremykt Original
2 ss flytende honning
1 ts malt sort pepper
½ ts cayennepepper
1 ts salt
1 ts hvitløkspulver
1 ½ ts hot chili sauce

Fremgangsmåte

Smelt smør i en panne eller kjele, tilsett resten av ingrediensene til marinaden, la det koke opp. Hell det over kyllingen og la det marinere sammen ca. 30 min. Sett stekeovnen på 200 °C.
Ha kyllingen i en ildfast form og stek på midterste rille ca. 20 minutter til klubbene er gjennomstekt og gylne. Vend på kyllingen av og til. Dersom du ønsker en ekstra sprø overflate skru på grillen mot slutten av steketiden.
Server med for eksempel coleslaw, pommes frites, aioli, en sterk chilisaus eller ketshup.
Hot tips: Bruk gjerne Bremykt Flytende, samme mengde som i oppskriften over.