Grove og grønne vafler som setter farge på hverdagen.
Ca. 6-8 vafler
150 g havregryn/mel
150 g kesam
4 egg
En stor håndfull spinat
2 ss smeltet bremykt
2 ts bakepulver
1 ss honning
1-1,5dl melk
en klype salt
1. Finn frem havremel/havregryn og bland det sammen med de tørre ingrediensene i en stor bolle.
2. Smelt smør og ha det i bollen med resten av ingrediensene med unntak av melken.
3. Miks så alle ingrediensene sammen med en stavmikser, evt. en blender.
3. Spe melk til en passe røre.
4. Stek i vaffeljern på lav varme for å bevare grønnfargen og nyt!
*Kan nytes med f.eks. kremost, skinke, ruccola, eller for en søtere variant med syltetøy.
NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!