Deilige matmuffins som er kjekke å ha i fryseren. Like gode kalde som varme. Her kan man bruke det man har. Kanskje du har igjen rester etter middagen? Kan også tilsette det krydderet du liker best. Det er lurt å lage dobbel eller trippel oppskrift med en gang, for disse går unna

Ingredienser

ca 18 muffins.
4 dl hvetemel
1 ts bakepulver
2 dl melk
2 egg
25 g smeltet bremykt steke og bake
3 ss olivenolje
salt
pepper
pizzakrydder
1/2 purre kuttet i biter
1/2 paprika kuttet i biter
2 kjøttpølse eller 4 grillpølser kuttet i biter

Fremgangsmåte

1. Bland sammen mel og bakepulver.
2. Tilsett melk, egg, smeltet bremykt, olje, og krydder og bland godt.
3. Tilsett purre, paprika, pølser og det du måtte ønske å bruke.
4. Fordel i muffinsformer. Bruk helst de hvite fra unik. Da sitter ikke muffinsene fast i papiret, Kan fort skje om du bruker andre muffinsformer.
5. Stek midt i ovnen på 220 grader i ca 20 minutter ( Jeg bruker varmluft)
Om du har muffinsbrett er det fint å bruke det, så slipper du at de renner utover.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!