En glutenfri loff så saftig, luftig og full av smak. Ingrediensen kokte quinoafrø øker næringsinnholdet og sørger for at loffen ikke blir tørr. Oppskriften er helt hjemmelaget.

Ingredienser

1,5 dl quinoafrø. Kok de etter oppskrift på pakken
1 kg fin mix semper
3 dl havremel
1 dl bokhveteflak
1/2 dl sesamfrø
2 ss lys sirup
50 gr rød tørrgjær
1 ts salt
100 gr smeltet bremykt
1 egg
3 ts fiberhusk
11 dl lunka vann
http://elisabethborgund.blogspot.no/2013/08/loff-og-hamburgerbrd-med-quinoa.html

Fremgangsmåte

1 Bland alt det tørre
2 ha i egg og kokte quinoa
3 Bland i resten, vannet skal være lunkent
4 forhev ca 30 min
5 Deigen er og skal være løs, ha den over i brødformer
6 Etterhev
7 Pensle med egg, ev pynt med sesamfrø
8 Stek nederst i ovnen på 220 gr ca 20 min

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!