Nydelig og luftig brød som passer meget godt til til supper, pasta og tapas

Ingredienser

50 gram fersk gjær
5 dl lunkent vann
1 ts salt
2 ss Bremykt
250 gram fetaost i olje
1 beger sort kesam
14 dl hvetemel
100 gram soltørkede tomater i olje (finhakkes)
2 ss fersk hakket basilkum (kan erstattes med rosmarin for å få en litt annen smak)
Litt flaksalt

Fremgangsmåte

Bland sammen alt til en deig unntatt fetaost og krydder. og la den heve i ca 30 min. Ha så deigen i en langpanne og trykk den litt ned. Pensle over med litt av marinaden til fetaosten og de soltørkede tomatene. Strø over fetasost, soltørkede tomater og krydder. Ettehev i ca 15 minutter. Stekes midt i ovnen på 220 grader i ca 25 minutter (til brødet får en gylden farge) Bon apetit!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!