Verdens best baklava fyll med valnøtter og sorbet

Ingredienser

1/2 glass Yogurt
1/2 glass melk
3 st egg
1 skje eddik
Hvetmel
Sorbet :
1/2 kg sukker
2 liter vann

Fremgangsmåte

Lager en myk deig. La deig vare 30 minutt.etter lag deig 30 små rull og begyn å Opne et små deig med kjevle .sett ti open deig i et Brett og opp i deig sett kverne valnøtter.forsetter akkurat det son til og ferdig.npr det ferdig tømmer opp i deig 1/2 liter varmt olje og la vare ti minut.setter brett i komfyr 40 minutter 200 grader.ved siden kokopp sorbet med 1/2 kg sukker og 2 liter vann.det må koke om 20 minutter.det sorbet må vare kald .tømmer du opp i baklava og serverer.

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!