Bremykt Logo
Loading content...

Ingredienser

800gr hvetemel
150gr sukker
1 pk tørr gjær
150gr smeltet margarin/Bremykt fungerer også!
0.5 l melk
1pk vaniljekrem
Melis
Kokosmasse

Fremgangsmåte

Bland det tørre. Smelt smøret og hell melken oppi smøret. Tøm væsken i bollen sammen med resten når det er ca 38grader. Elt alt godt sammen i minst 20 minutter. Hev deigen ca 1 time. Del deigen og lag normale boller. Bruk fingrene til på lage en høle i bollene og fyll i vaniljekrem. La bollene etterheve 20 minutter før du steker dem midt i ovnen ved 200 grader i ca 15 min. Avkjøl på rist. Rør om melis og vann eller eggehvite dersom du vil ha ekstra stiv melis. Trykk bollene i kokosmasse i en skål og dermed har du fårt perfekte, knallgode skoleboller!

Loading content...