Disse skolebollene tviler jeg på du har smakt maken til, for disse er ordentlig gode. Får hele tiden forspørsel om når jeg skal bake de igjen. Myke og saftige, garantert en vinner!

Ingredienser

800gr hvetemel
150gr sukker
1 pk tørr gjær
150gr smeltet margarin/Bremykt fungerer også!
0.5 l melk
1pk vaniljekrem
Melis
Kokosmasse

Fremgangsmåte

Bland det tørre. Smelt smøret og hell melken oppi smøret. Tøm væsken i bollen sammen med resten når det er ca 38grader. Elt alt godt sammen i minst 20 minutter. Hev deigen ca 1 time. Del deigen og lag normale boller. Bruk fingrene til på lage en høle i bollene og fyll i vaniljekrem. La bollene etterheve 20 minutter før du steker dem midt i ovnen ved 200 grader i ca 15 min. Avkjøl på rist. Rør om melis og vann eller eggehvite dersom du vil ha ekstra stiv melis. Trykk bollene i kokosmasse i en skål og dermed har du fårt perfekte, knallgode skoleboller!

NB! Denne oppskriften ble sendt inn som et bidrag i Norges Beste Bakst. Bremykt kan ikke garantere at oppskriften er fullstendig. Gi oss gjerne beskjed om du skulle oppdage feil ved oppskriften. Tusen takk for hjelpen!